Israel Desk

Onze advocaat-belastingkundigen Klaus Vink en Sjaron Vink maken samen deel uit van de Israel Desk van Vink & Partners Legal and Tax.

In de loop der jaren hebben wij een uitgebreid netwerk in Israël met onder meer Israëlische professionals opgebouwd. Daarnaast zijn wij bekend met het Israëlische recht en de wijze waarop transacties in Israël worden uitgevoerd. Dit stelt ons in staat om de belangen van Nederlandse ondernemers en particulieren die zich in in Israël willen, vestigen uitstekend te behartigen. Zo is al menig particulier door de Israël Desk van Vink & Partners Legal and Tax begeleid bij hun Aliya naar Israël.  

De geïntegreerde aanpak van Vink & Partners Legal and Tax maakt het ook mogelijk om Israëlische ondernemers en particulieren met interesse voor ondernemen in Nederland te adviseren op fiscaal, juridisch en administratief gebied met betrekking tot het toepasselijke Nederlandse recht. Zo kunnen wij hen onder meer adviseren over internationale vennootschapsstructuren, het begeleiden bij het starten van een onderneming in Nederland, het oprichten van vennootschappen, het doen van aangiftes voor de inkomsten- en vennootschapsbelasting en het eventueel verzorgen van tax rulings. Bovendien kunnen wij voor hen onder meer arbeidsovereenkomsten opstellen en verblijfsvergunningen verzorgen, alsmede de aanvraag van de 30%-regeling voor kennismigranten.

HANDIGE WEBLINKS: