Disclaimer

De op deze website vermelde gegevens zijn door Vink & Partners Legal and Tax slechts ter algemene informatie samengesteld en dienen niet als juridisch advies te worden beschouwd. Alhoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, is Vink & Partners Legal and Tax niet aansprakelijk voor schade die mocht ontstaan als gevolg van de onjuistheid of onvolledigheid van de op deze website vermelde gegevens.

De informatie op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Gebruik van de op de website gepubliceerde informatie zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Vink & Partners Legal and Tax is dan ook niet toegestaan.

Verwijzingen (via links) naar websites die niet door Vink & Partners Legal and Tax worden beheerd, zijn slechts ter informatie bedoeld. Vink & Partners Legal and Tax heeft geen zeggenschap over dergelijke gelinkte websites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van gelinkte websites of links op gelinkte websites. Vink & Partners Legal and Tax staat niet in voor de inhoud van de gelinkte websites en/of voor de correctheid of volledigheid van de informatie die op gelinkte websites wordt aangeboden. Het is altijd raadzaam om bij een (fiscaal-)juridische vraag contact op te nemen met Vink & Partners Legal and Tax.