S. (Sjaron) Vink

Sjaron Vink

Naar teamoverzicht
  • Functie
  • Advocaat-belastingkundige
  • Specialisaties
  • Financieel getinte zaken op zowel juridisch als fiscaal gebied / inkeerregeling en verzwegen buitenlandse vermogens
  • Talen
  • Nederlands, Engels en Hebreeuws (de laatste beperkt)

Loopbaan

Sjaron (1982) is in 2006 afgestudeerd in Nederlands en Fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam.

Sinds januari 2007 is Sjaron werkzaam bij Vink & Partners Legal and Tax, alwaar hij de Beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs volgde en aansluitend de Beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten na zijn beëdiging als advocaat in 2009.

Sjaron houdt zich bezig met de algemene fiscale praktijk in de ruimste zin des woords en met bepaalde onderdelen van het civiele recht, in het bijzonder wanneer deze financieel getint zijn. Als advocaat-belastingkundige houdt hij zich ook bezig met het fiscale strafrecht en het fiscale en civiele procesrecht. Hij maakt ook deel uit van de Israël Desk van Vink & Partners Legal and Tax.

Spelersmakelaar

Verder is Sjaron sinds januari 2008 in het bezit van de door de FIFA erkende licentie als spelersmakelaar. Per 1 april 2015 heeft de FIFA nieuwe regelgeving ingevoerd ten aanzien van spelersmakelaars en alle licenties ingetrokken. Vanaf die datum is Sjaron, conform deze nieuwe regelgeving, bij de KNVB geregistreerd (geweest) als intermediair. In deze hoedanigheid zit hij ook in het bestuur van Fair Deal Sportsmanagement (FDS); een stichting die zich bezighoudt met de begeleiding en advisering van talentvolle (prof)voetballers, waaronder ook het transfereren van voetballers en het voeren van contractonderhandelingen.

Overige functies en lidmaatschappen

Daarnaast bekleedt Sjaron diverse andere bestuursfuncties, zoals in de Vereniging Centraal Israëlitische Ziekenverpleging (CIZ) en de Stichting Protection and Recovery of Cultural Heritage.

Sjaron is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA), de Nederlandse Orde van Advocaten-Belastingkundigen (NVAB), de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB), de Vereniging voor Belastingwetenschap (vvBw), alsmede de Vereniging voor Sport en Recht (VSR).