Expertise

Is uw vraag juridisch, fiscaal-juridisch of enkel fiscaal van aard? Wat zijn de juridische, fiscaal-juridische en fiscale consequenties van een bepaalde structuur?

Voor deze vragen kunt u terecht bij ons kantoor: nagenoeg alle relevante juridische, fiscaal-juridische en fiscale specialismen zijn aanwezig, omdat aan ons kantoor zowel advocaten, advocaat-belastingkundigen - die dus fiscaal maar ook juridisch onderlegd zijn - als belastingadviseurs verbonden zijn. Vink & Partners Legal and Tax verleent dan ook een breed scala aan juridische en fiscale diensten en heeft jarenlange ervaring in het adviseren en procederen voor (internationale) bedrijven en particulieren op juridisch, fiscaal-juridisch en fiscaal gebied.

Door deze unieke samenstelling van ons kantoor, zijn wij beter in staat uw financieel getinte zaken te doorgronden dan een regulier advocatenkantoor. De combinatie van advocaat-belastingkundige brengt ook mee dat u bij ons kantoor terecht kunt voor zaken die zowel een juridisch als een fiscaal karakter hebben. Wij houden ons ook bezig met het fiscale strafrecht, waaronder FIOD-zaken. Gelet op het aantal advocaat-belastingkundigen verbonden aan ons kantoor, waren wij al bij uitstek geschikt om dergelijke zaken te behandelen, maar doordat ons kantoor is versterkt met een ervaren strafrechtadvocaat, kunnen wij de strafrechtelijke kant van een dergelijke zaak nog beter behandelen.