Over Vink & Partners

Vink & Partners Legal and Tax is een in 1990 opgericht en in Amsterdam gevestigd onafhankelijk kantoor waar advocaten, advocaat-belastingkundigen en belastingadviseurs in een geïntegreerde rechtspraktijk werken. Wij kiezen bewust voor een breed aanbod, zodat wij u op uiteenlopende gebieden kunnen bijstaan. Wij hechten veel belang aan een efficiënte samenwerking tussen de fiscale en civiele praktijk, zodat een geïntegreerde aanpak kan worden gewaarborgd. Veel van onze belastingadviseurs zijn ook advocaat. Deze advocaat-belastingkundigen en onze belastingadviseurs adviseren niet alleen over uiteenlopende fiscale kwesties, maar staan u vanzelfsprekend ook bij in fiscale procedures.

De advocaten van Vink & Partners Legal and Tax beschikken over een jarenlange ervaring in het adviseren, onderhandelen en procederen voor bedrijven en particulieren. Onze advocaten richten zich met name op het vastgoed, arbeidsrecht, verbintenissenrecht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht, IPR, sportrecht en fiscaal straf(proces)recht

Tot onze cliëntenkring behoren niet alleen (inter)nationale bedrijven die gevestigd zijn in Nederland, maar ook Nederlandse bedrijven met (toekomstige) vestigingen in het buitenland. Ook particulieren (al dan niet in Nederland woonachtig en al dan niet met de Nederlandse nationaliteit) kunnen bij ons terecht voor gedegen advies en juridische bijstand. Met name kan hierbij gedacht worden aan bedrijven en particulieren in Israël, maar ook ondernemingen uit diverse andere landen kunnen wij tot onze clientèle rekenen.

Wij zijn betrokken bij het wel een wee van onze cliënten en volgen de (fiscaal-)juridische ontwikkelingen in uw branche op de voet. Dit vertaalt zich in het proactief informeren van onze cliënten, onder andere omtrent belangrijke wetswijzigingen. Cliënten mogen van onze advocaten, advocaat-belastingkundigen en belastingadviseurs inzet, toewijding en creativiteit verwachten. Wij verdiepen ons grondig in uw dossier en geven een duidelijk, gedegen en praktisch antwoord op uw vragen. Wij hechten grote waarde aan heldere communicatie, doelgerichte oplossingen en persoonlijke betrokkenheid. Als cliënt heeft u rechtstreeks contact met één adviseur die de dienstverlening aan u verricht of coördineert, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is en u een vast aanspreekpunt heeft voor al uw juridische en/of fiscale zaken. Door de korte lijnen tussen de diverse specialismen is Vink & Partners Legal and Tax in staat u snel en vakkundig van dienst te zijn, waarbij vanuit diverse invalshoeken kan worden geadviseerd. Op die manier werken we met veel van onze cliënten al jarenlang samen.